Bild på Grodor på pinne

Grodor på pinne

bakebelieve
ons, 2013-07-10 11:04

Ett somrigt och snabbt recept, uppskattat av såväl stora som små! Cake Pops går att variera i oändlighet, här kommer en somrig variant av kaka på pinne, små grodor.  

Receptet ger

30
st
Cake Pops

Ingredienser & Gör så här

Ingrediens

 • 1 pkt Oreos
 • 75 gram philadephiaost
 • 100 gram Gröna Candy Melts
 • 1 st Godishalsband

Gör så här

 1. Ett paket Oreo cookies krossas i matberedare eller mixer, det ska påminna om kaffe, då är det klart. 75 gram Philadelphiaost, eller cream cheese blandas ner i kakkrosset, och rörs till en smidig massa. Av smeten formar man bollar, stora som en femkrona ungefär.

  Bollarna ska sedan sättas på en klubbpinne, det finns att köpa på ex panduro. Lite smält choklad mellan bollen och pinnen gör att kakorna stelnar fast bra.

  Smält candy melts över ett vattenbad. Candy Melts är färgade pastiller som påminner lite om choklad men har vackra färger och blir hårt och bra när det stelnat. Doppa varje pinne i Candy Melts och låt de droppa av. Sätt två "pärlor" från ett godishalsband som ögon på grodan innan överdraget stelnat helt. Måla mun och näsborrar med kristyr, vit choklad eller vit candy melts.

   

  http://bakebelieve.blogg.se

braaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

braaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Skriv kommentar

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
Betygsätt receptet i samband med din kommentar
To prevent automated spam submissions leave this field empty.