Bild på Paleorutor med banan- och chokladsmak

Paleorutor med banan- och chokladsmak

baka.se
mån, 2015-02-02 16:18

En något nyttigare liten kaka till kaffet skulle denna paleokaka kunna vara.  Snabbakad och delikat. Eftersom kakan baseras på mandelmjöl kan den också vara intressant när du vill baka glutenfritt.

Ingredienser & Gör så här

Ingrediens

  • 1 st banan
  • 10 st dadlar
  • 3 dl mandelmjöl
  • 2 msk kokosolja
  • 2 msk raw kakao

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 175 grader.

  2. Mixa alla ingredienser i en matberedare. Bred ut smeten på ett bakplåtspappersklädd plåt eller långpanna. Det kan underlätta att lägga ett bakplåtspapper ovanpå och trycka till.

  3. Grädda kakan i mitten av ugnen i cirka 15 minuter.

  4. Låt kakan svalna och skär sedan i rutor.

Skriv kommentar

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
Betygsätt receptet i samband med din kommentar
To prevent automated spam submissions leave this field empty.