Bild på Vit chokladmousse med fruktsalsa

Vit chokladmousse med fruktsalsa

Lindahls mejeri, www.lindahlsmejeri.com
mån, 2010-04-19 20:02

Gjord med Lindahls grekisk yoghurt.

Frukten kan ersättas med färska bär.

 

Receptet ger

4
portioner

Ingredienser & Gör så här

Ingrediens

  • 1 dl vispgrädde
  • 100 gram vit blockchocklad
  • 1 dl grekisk yoghurt

Rubrik

  • Fruktsalsa

Ingrediens

  • ½ mango
  • 1 nektarin eller persika
  • 1 kiwi
  • 1 tsk flytande honung
  • 2 msk myntablad

Gör så här

  1. Vispa grädden.

  2. Smält chokladen över vattenbad. Blanda den smälta chokladen med yoghurt.

  3. Rör ner grädden i smeten. Fördela moussen i fyra glas och ställ i kylen minst två timmar.

  4. Skala och kärna ur frukten, skär den i små tärningar. Blanda frukten med mynta och honung och ställ i kylen.

  5. Skeda salsan över moussen strax före servering.

Skriv kommentar

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
Betygsätt receptet i samband med din kommentar
To prevent automated spam submissions leave this field empty.