Bild på Frusen fromage med pepparkaka

Frusen fromage med pepparkaka

Lindahls mejeri, www.lindahlsmejeri.com
fre, 2010-04-23 05:46

Gjord med Lindahls Turkisk eller Grekisk Yoghurt.

Serveringstips: Passar till lättsockrade hallon eller annan favoritfrukt.

Receptet ger

8 - 10
portioner

Ingredienser & Gör så här

Ingrediens

  • 6 dl Lindahls Yoghurt
  • 3 ägg
  • 1 citron
  • 1 dl socker
  • 9 pepparkakor

Gör så här

  1. Blanda gulorna med Lindahls yoghurt, saft och rivet skal från citronen och sockret.

  2. Vispa äggvitan till hårt skum.

  3. Blanda därefter i äggvitan i yoghurtmassan.

  4. Smula ner pepparkakor i botten på en form (1½ liter) med löstagbar kant.

  5. Häll blandningen i formen och frys i minst 4 timmar.

Mat

Måste det vara Lindhals?? Eller kan det vara vilken som helst??

Hej. Det måste inte vara

Hej.
Det måste inte vara Lindahls youghurt, men en lite tjockare variant, minst 10%.
Mvh baka.se

måste det vara Lindhals

måste det vara Lindhals yoghurt eller Grekisk?

Det var jätte got tack för

Det var jätte got tack för tipset

Skriv kommentar

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
Betygsätt receptet i samband med din kommentar
To prevent automated spam submissions leave this field empty.