Bild på Knäckiga och goda havreflarn
Bild på Knäckiga och goda havreflarn

Knäckiga och goda havreflarn

diningandcooking, diningandcooking.blogg.se
tis, 2015-12-15 15:22

Klassisk småkaka som är enkla att göra. 

Ingredienser & Gör så här

Ingrediens

  • 1 dl havregryn
  • 75 g smör
  • 1 dl vetemjöl
  • 1 dl socker
  • 2 msk ljus sirap
  • 0,5 tsk Dr. Oetker bakpulver
  • 2 msk grädde

Gör så här

  1. Smält smöret i en kastrull och blanda i de andra ingredienserna.

    Klicka ut smeten på en plåt med bakplåtspapper och grädda i mittten av ugnen i ca 10 minuter tills flarnen har fått en fin gyllenbrun färg. Låt svalna. 

Skriv kommentar

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
Betygsätt receptet i samband med din kommentar
To prevent automated spam submissions leave this field empty.