Bild på Choklad- och citronkonfekt

Choklad- och citronkonfekt

Odense, www.odense-marcipan.se
mån, 2010-05-31 21:11

Ingredienser & Gör så här

Ingrediens

  • Odense mandelmassa 50/50
  • 30 ml färskpressad citronjuice ca 2 msk

Rubrik

  • Dekoration 1

Ingrediens

  • Odense ljus choklad och Odense mörk choklad 70%

Rubrik

  • Dekoration 2

Ingrediens

  • Odense ljus choklad och florsocker

Gör så här

  1. Riv Odense Mandelmassa och blanda med citronsaften till en massa.

  2. Forma kulor med hjälp av två teskedar.

  3. Lägg kulorna på ett bakplåtspapper och låt dem torka i ca 1 timme.

  4. Dekoration 1. Doppa kulorna i smält Odense Ljus Choklad (chokladen smältes enligt anvisning på förpackningen) och lägg de för att stelna. Dekorera med smält Odense Mörk Choklad.

     

  5. Dekoration 2. Doppa kulorna i smält Odense Ljus Choklad (chokladen smältes enligt anvisning på förpackningen). Lägg var och en på en bit bakplåtspapper (ca 10x10 cm) och kläm ihop runt kulan så att den får formen av en stjärna. Låt dem kallna på sval plats. Ta av pappret och dekorera med lite florsocker innan servering.

     

     

Skriv kommentar

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
Betygsätt receptet i samband med din kommentar
To prevent automated spam submissions leave this field empty.