Bild på Krispiga Marsipanägg

Krispiga Marsipanägg

Odense, www.odense-marcipan.se
mån, 2011-04-18 11:53

Receptet ger

ca 30
st

Ingredienser & Gör så här

Ingrediens

  • 200 g Odense marsipan
  • 1 dl saltrostade mandlar
  • 150 g Odense Vit choklad
  • ett par droppar valfri karamellfärg
  • strössel, torkade jordgubbar eller hallon efter fantasi

Gör så här

  1. Hacka saltrostade mandlar fint och blanda med marsipanen. Dela upp 30 bollar och forma till små ägg.

  2. Smält chokladen enligt anvisningar på förpackningen. Färga ev. chokladen med lite karamellfärg.

  3. Rulla äggen med lite choklad i handen och sedan i strösslet. Låt chokladen stelna innan du avnjuter äggen.

Alldeles utomordentlig ide'

Alldeles utomordentlig ide' för kvällens sysselsättning!

Skriv kommentar

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
Betygsätt receptet i samband med din kommentar
To prevent automated spam submissions leave this field empty.