Bild på Glutenfri Rabarber- och jordgubbspaj

Glutenfri Rabarber- och jordgubbspaj

Anna
lör, 2010-11-13 17:28

Har även provat med blåbär och hallon - riktigt gott! Gillar man vit choklad så kan man med fördel öka den mängden :) Går även bra att utesluta om man vill ha en mjölk-/laktosfri paj. Använd då mjölkfritt margarin!

Receptet ger

8
bitar

Ingredienser & Gör så här

Ingrediens

  • 1 l rabarber
  • 6 dl jordgubbar
  • 2 msk potatismjöl
  • 100 g vit choklad
  • 1 dl mandel
  • 2 dl glutenfria havregryn
  • 1 dl råsocker
  • 100 g Margarin eller smör

Gör så här

  1. Skär raberbern i skivor och jordgubbarna i bitar. Blanda sedan rabarber, jordgubbar och potatismjöl i en pajform.

  2. Hacka chokladen och mandeln grovt. Blanda det med havregryn, råsocker och smör i bitar. Nyp ihop till en smuldeg och strö över rabarbern och jordgubbarna.

  3. Baka pajen i 200 grader i ca 15 min.

verkar spännande och gott!!

verkar spännande och gott!! :D

Skriv kommentar

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
Betygsätt receptet i samband med din kommentar
To prevent automated spam submissions leave this field empty.