Bild på Kokosbiskvier

Kokosbiskvier

malin
tors, 2010-06-17 13:03

Lätta att göra och goda.

Receptet ger

20
st
kokosbiskvier

Ingredienser & Gör så här

Ingrediens

  • 200 gram mandelmassa, grovt riven
  • 1 dl strösocker
  • 1 st äggvita
  • ½ dl riven kokos
  • finrivet skal av en halv citron
  • 3 msk vetemjöl

Gör så här

  1. Riv mandelmassan. Blanda alla ingredienser till en jämn deg. Lägg ut 20 klickar på en bakpappersklädd plåt (för hand eller med sked). Mjöla fingertopparna och forma till toppar. 

  2. Grädda mitt i ugnen i 175° ca 10-15 minuter.

  3. Eventuellt kan man doppa dem i smält choklad efter gräddning.

Skippade socker, mums ändå!

Skippade socker, mums ändå! Tack. Prova dessa!

Skriv kommentar

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
Betygsätt receptet i samband med din kommentar
To prevent automated spam submissions leave this field empty.