Tårtbotten

Att baka tårtbotten eller anslag som det också kallas behöver inte vara krångligt. Den klassiska tårtbotten bakas utan matfett för att den ska bli lätt och luftig. Vanligtvis delas tårtbottnen i tre lika delar med hjälp av en lång kniv eller tandtråd. Det går utmärkt att frysa in de färdigdelade bottnarna men lägg då ett papper emellan så de inte fastnar i varanda.

Glutenfri tårtbotten

Upplagt av: Kakbiten
Svårighetsgrad
1
Busenkelt
Betyg
4.375
9
Senast 3 år 40 veckor sedan av Gäst

Lätta tårtbottnar

Upplagt av: mallin84
Svårighetsgrad
1
Busenkelt
Betyg
4.333335
2
Senast 2 år 30 veckor sedan av mallin84

Saftig tårtbotten

Upplagt av: Spitt
Svårighetsgrad
1
Busenkelt
Betyg
4.2
5
Senast 5 år 30 veckor sedan av Spitt

Tårtbotten

Upplagt av: linda_b7
Svårighetsgrad
2
Lätt
Betyg
4
0
Detta recept har ännu inga kommentarer

Elisabeth´s tårtbotten

Upplagt av: phoebe
Svårighetsgrad
2
Lätt
Betyg
4
1
Senast 5 år 43 veckor sedan av Gäst

Tårtbotten, grundrecept

Upplagt av: Dr. Oetker
Svårighetsgrad
3
Mellan
Betyg
3.6
0
Detta recept har ännu inga kommentarer

Tårtbottnar

Upplagt av: Oatly
Svårighetsgrad
3
Mellan
Betyg
Inte betygsatt
0
Detta recept har ännu inga kommentarer

Nutella tårta med Karameliserad mjölk & hallon mousse

Upplagt av: bakamedfridarundin
Svårighetsgrad
2
Lätt
Betyg
Inte betygsatt
0
Detta recept har ännu inga kommentarer